ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ PLAYBOY


playboy condoms

Τα προφυλακτικά Playboy εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην αγορά το 2010 και έχουν την ταχύτερη ανάπτυξη στον τομέα των προφυλακτικών, από οποιαδήποτε άλλη μάρκα, παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα τα προφυλακτικά Playboy διανέμονται σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, βρίσκονται τοποθετημένα στα ράφια των μεγαλύτερων πολυκαταστημάτων και φαρμακείων σε περισσότερες από 30 χώρες, ενώ ο αριθμός των συνεργαζόμενων εμπόρων λιανικής πώλησης, αυξάνεται κάθε τρίμηνο. Από την εμφάνιση των προφυλακτικών Playboy μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο διπλασιάζονται οι πωλήσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν είναι απλά μια μάρκα προφυλακτικού. Το προφυλακτικό Playboy αντιπροσωπεύει έναν τρόπο ζωής, είναι σύμβολο του ρομαντισμού, του σεξαπίλ και της κομψότητας, που υποστηρίζεται από υψηλής ποιότητας υλικά και την αισθησιακή γοητεία του brand Playboy.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία, σε διάφορα μεγέθη, σχήματα, χρώματα και υφή, από τους κλασικούς τύπους εξαιρετικά λεπτό και μεγάλο μέγεθος, μέχρι το εμπνευσμένο από το σχήμα του κοχυλιού προφυλακτικό και τα προφυλακτικά με γεύσεις τροπικών φρούτων. Τα προφυλακτικά Playboy κατακτούν με ταχείς ρυθμούς τη θέση που τους αρμόζει, μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστών στη βιομηχανία των προφυλακτικών. Τα προφυλακτικά Playboy θεωρούνται ότι είναι η μόνη μάρκα προφυλακτικών αυτή τη δεκαετία, που έχει μια ευκαιρία να κατακτήσει ένα υγιές μερίδιο της αγοράς, παγκοσμίως.


ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ


Playboy Legacy

Το Playboy ιδρύθηκε από τον Hugh M. Hefner το 1953 και διαμόρφωσε τις τάσεις της μόδας, καθόρισε το στυλ και υπήρξε πρωτοπόρος για την πολιτική, την σεξουαλική και οικονομική ελευθερία, για 60 χρόνια περίπου. Με έδρα το Beverly Hills, στην Καλιφόρνια, η εταιρεία Playboy Enterprises Inc. δημοσιεύει το περιοδικό Playboy στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό, δημιουργεί κανάλια για διανομή μέσω τηλεοπτικών δικτύων, ιστοσελίδων, εφαρμογών κινητών τηλεφώνων και ραδιοφώνου. Τα καταναλωτικά προϊόντα Playboy πωλούνται σε περισσότερες από 180 χώρες. Το λογότυπο του Playboy με παρουσία σε εκδηλώσεις με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, παρέχει στους συνεργάτες μας απαράμιλλη πρόσβαση στην κορυφαία ποπ κουλτούρα. Το λογότυπο με το κουνελάκι, είναι ένα από τα κορυφαία είκοσι εμπορικά σήματα στον κόσμο, και κατατάσσεται μεταξύ των γιγάντων, όπως είναι η Nike, η Disney και τα McDonald ‘s, συνεχίζοντας να τροφοδοτεί το μέλλον του Playboy και την παγκόσμια επέκτασή του.


Ο ΙΔΡΥΤΗΣ


Hugh Hefner

Ως ιδρυτής των επιχειρήσεων Playboy Enterprises Inc. αρχισυντάκτης και διευθυντής Δημιουργικού του περιοδικού Playboy, ο Hugh M. Hefner έχει επηρεάσει σημαντικά την κοινωνία, τα τελευταία 60 χρόνια. Το περιοδικό Playboy ιδρύθηκε από τον κ. Hefner το 1953 και παραμένει το μεγαλύτερο ανδρικό περιοδικό με τις περισσότερες πωλήσεις διεθνώς. Έχει εμπνεύσει μια αυτοκρατορία μέσων ενημέρωσης και μία από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες στην ιστορία.

Σήμερα, ο Hefner συνεχίζει να δραστηριοποιείται στην εταιρία ως Διευθυντής Δημιουργικού και Αρχισυντάκτης του περιοδικού.

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΗΣ PLAYBOY


 • 1953

  Την 1η Οκτωβρίου 1953 ο Hugh Hefner ενσωματώνει την ΗΜΗ Publishing Co., Inc. στο Delaware και το Δεκέμβριο του 1953 εκδίδει το περιοδικό Playboy. To πρώτο τεύχος παρουσιάζει στο εξώφυλλο την Marilyn Monroe και πουλάει περισσότερα από 50.000 αντίτυπα.

 • 1953

  Ο πρώτος καλλιτεχνικός διευθυντής του Playboy ο Art Paul σχεδιάζει σύμφωνα με πληροφορίες, το λογότυπο του Playboy σε 10 λεπτά περίπου. Σήμερα, είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα στον κόσμο.

 • 1955

  Μετά από σχεδόν δύο χρόνια δικαστικού αγώνα με το συχνά επικριτικό Ταχυδρομείο, ο Hugh Hefner κερδίζει το προνόμιο να χρησιμοποιεί δική του ταχυδρομική υπηρεσία, για την αλληλογραφία και την αποστολή τευχών.

 • 1955


  Η εταιρεία αρχίζει να εμπορεύεται μανικετόκουμπα, τα πρώτα από πολλά εγκεκριμένα προϊόντα που βοηθούν το λογότυπο με σήμα το κουνελάκι, να γίνει ένα από τα πιο αναγνωρισμένα σύμβολα στον κόσμο.

 • 1956


  Το χαρακτηριστικό θέμα της Playmate εξελίσσεται από δισέλιδη σε τρισέλιδη καταχώρηση, στις μεσαίες σελίδες του περιοδικού. Το άνοιγμα της κεντρικής σελίδας του περιοδικού με την αισθησιακή φωτογραφία, γίνεται μια τελετουργία που καθιερώνεται στο ευρύ κοινό με τον όρο “centerfold”, ο οποίος έκτοτε καθιερώθηκε στην καθομιλουμένη ως ένας γενικός όρος για κάθε αισθησιακή φωτογραφία.

 • 1959


  Ο Hugh Hefner φιλοξενεί το Playboy’s Penthouse, εισβάλοντας για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Με μια ποικιλία προβολών το Playboy’s Penthouse εγκαθίσταται στο χώρο των εργένηδων, για δύο χρονιές και παρουσιάζει «είδωλα» της εποχής, όπως ο Ella Fitzgerald, ο Carl Sandburg και ο Lenny Bruce.

 • 1959


  Το πρώτο Playboy Jazz Festival ξεπουλάει στο στάδιο του Chicago και περιλαμβάνει παραστάσεις από θρύλους της Jazz όπως οι Louis Armstrong, Duke Ellington και ο Ella Fitzgerald.

 • 1959


  Ο Hugh Hefner αγοράζει τη γνωστή βίλα της Playboy επί της οδού North State Parkway στο Gold Coast του Σικάγο όπου και ξεκινάει να ζει μια κοσμοπολίτικη ζωή, η οποία αντικατοπτρίζεται στο περιοδικό του.

 • 1960


  Συστήνεται στον κόσμο ο James Bond, ο μυθικός σούπερ κατάσκοπος του Βρετανού συγγραφέα και πρώην πράκτορα Ian Fleming, με την ταινία “The Hildebrand Rarity”.

 • 1960


  «Γεννιούνται» το Playboy Club και τα κουνελάκια του Playboy. Πουλώντας συνδρομές σε μέλη, τα οποία αποκτούσαν ένα κλειδί «keyholders» έναντι των $25 και χρεώνοντας $1.5 για ποτά, τσιγάρα και γεύματα, το πρώτο Club Playboy στο Σικάγο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία .

 • 1961


  Ο Hugh Hefner και μια παρέα από κουνελάκια μεταβαίνουν από το Hollywood στην Jamaica, για μια εκδήλωση τύπου, που ονομάστηκε “Big Bunny Hop”.

 • 1961


  Το πρώτο τεύχος VIP, το περιοδικό για τα μέλη «keyholders» του Club Playboy, κάνει το ντεμπούτο του.

 • 1962


  Καθιερώνεται η «συνέντευξη Playboy», αρχής γενομένης με τον μουσικό της Jazz Miles Davis.

 • 1962

  Το Playboy παρουσιάζει την Φιλοσοφία του Playboy, γραμμένη από τον Hugh Hefner (25 τεύχη), σε απάντηση των επικρίσεων κατά των αρχών του περιοδικού. Το Ίδρυμα Playboy καθιερώνεται ως o ενεργός υποστηρικτής της Φιλοσοφίας του Playboy.

 • 1966

  Τα Playboy Club εξαπλώνονται στο εξωτερικό, στο Λονδίνο με ένα club και καζίνο που προσελκύει 20.000 μέλη “keyholders ”, πριν από την επίσημη έναρξη του. Γίνεται ραγδαία η πιο πετυχημένη επιχείρηση του είδους της, στη Μεγάλη Βρετανία.

 • 1968


  Αρχίζουν τα γυρίσματα μια νέας τηλεοπτικής σειράς "Playboy After Dark." Παρόμοια με το “Playboy’s Penthouse”, η σειρά φιλοξενεί σπουδαίους μουσικούς όπως οι Sonny, Cher, James Brown και ο Marvin Gaye.

 • 1969


  Το Big Bunny, το πολυδάπανο αεροπλάνο του Playboy, παραδίδεται στην Playboy Enterprises. Η Playboy Productions, μια νέα θυγατρική εταιρεία παραγωγής ταινιών και συνδρομητικής τηλεόρασης, ανοίγει στο Los Angeles.

 • 1971


  Το Playboy αγοράζει τη βίλα Playboy δυτικά του Los Angeles στο Holmby Hills. O Hugh Hefner ταξιδεύει συνέχεια μεταξύ Chicago και Los Angeles μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’70, όπου μετακομίζει μόνιμα στο Los Angeles.

 • 1971


  Η Playboy Enterprises, Inc. (PLA), εισάγεται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και του Ειρηνικού.

 • 1972


  To Playboy λανσάρει την πρώτη του ξενόγλωσση έκδοση, στη Γερμανία. Σήμερα υπάρχουν 29 εκδόσεις του Playboy που εκδίδονται σε περισσότερες από 50 χώρες.

 • 1972


  Το Playboy επισημοποιεί τις διεθνείς επιχειρηματικές του δραστηριότητες εγκεκριμένων προϊόντων, υπογράφοντας ένα συμβόλαιο διανομής των προϊόντων Playboy σε όλη την Ιαπωνία. Το τεύχος Playboy του Νοεμβρίου του 1972, πουλάει περισσότερα από 7,16 εκατομμύρια αντίτυπα, καθιστώντας το μεγαλύτερο σε πωλήσεις τεύχος του Playboy στα χρονικά.

 • 1976

  Η συνδρομή μελών στα Playboy Club, φτάνει το ρεκόρ όλων των εποχών στα 230.000 μέλη “keyholders”.

 • 1979


  Στα πλαίσια της 25ης επετείου του Playboy, η Christie Hefner ιδρύει το Ίδρυμα Playboy Hugh M. Hefner, για να τιμήσει τα άτομα που έχουν συνεισφέρει σημαντικά, στην προστασία και τη βελτίωση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Αμερικανών.

 • 1982


  Το Playboy λανσάρει την εθνική υπηρεσία συνδρομητικής καλωδιακής τηλεόρασης.

 • 1988


  H Christie Hefner γίνεται πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Playboy Enterprises, Inc. Ο Hugh Hefner παραμένει αρχισυντάκτης του περιοδικού Playboy και επίτιμος πρόεδρος της εταιρείας.

 • 1994


  Το κανάλι Playboy επεκτείνεται σε 24ωρο πρόγραμμα. Το Playboy γίνεται το πρώτο εθνικό περιοδικό που λανσάρει το δικό του δικτυακό τόπο (website), και το Playboy.com γίνεται ραγδαία ένας κορυφαίος διαδικτυακός προορισμός ψυχαγωγίας και lifestyle για άνδρες.

 • 1999


  Το Playboy κάνει το ντεμπούτο του στο χώρο της μόδας, εξαπλώνοντας το αξιαγάπητο στυλ του σε όλο τον κόσμο.

 • 2002

  Τα ρούχα Playboy κάνουν το ντεμπούτο τους στην Ασία, με το πρώτο ανεξάρτητο κατάστημα ρούχων. Η επιτυχία της μπουτίκ παρακινεί το Playboy να ανοίξει καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

 • 2003


  Η 50η επέτειος του Playboy περιλαμβάνει ένα συλλεκτικό τεύχος του περιοδικού, την κυκλοφορία περιορισμένης έκδοσης προϊόντων Playboy και πολυτελή ιδιωτικά πάρτι, στη βίλα Playboy καθώς και στη Νέα Υόρκη. Μεγάλα δημόσια πάρτι διοργανώνονται σε ολόκληρη την Αμερική.

 • 2005


  Τα κορίτσια της διπλανής πόρτας ή αλλιώς τα κορίτσια της βίλας Playboy λανσάρονται στο κανάλι Ε (Αμερικάνικο δορυφορικό κανάλι με παγκόσμια εμβέλεια).

 • 2009


  Ο Scott Flanders γίνεται Διευθύνων Σύμβουλος της Playboy Enterprises, Inc. Ο Hugh Hefner συνεχίζει ως αρχισυντάκτης και Διευθυντής Δημιουργικού, (Chief Creative Officer), του περιοδικού Playboy.

 • 2010


  Ανοίγει το Cancun Playboy Club. Το Playboy γιορτάζει την 50η επέτειό του και διοργανώνει 50 πάρτι σε 50 πόλεις σε όλο τον κόσμο, μέσα σε μια νύχτα.

 • 2011


  Το Playboy Club επιστρέφει στο Λονδίνο και γίνεται club μόνο για μέλη.

 • 2012

  Το Playboy ανοίγει πάλι τα κεντρικά του γραφεία στο Beverly Hills, στην California.

 • 2014

  To Playboy γιορτάζει την 60η του επέτειο.