Τo Παγκόσμιας κλάσης εργοστάσιό μας, αναπτύσσει την καινοτομία και χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, στην παραγωγική διαδικασία των προφυλακτικών Playboy. Σε όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής, από την αρχή μέχρι το προφυλακτικό να συσκευαστεί και να σφραγιστεί, κάθε ένα τεμάχιο ελέγχεται ηλεκτρονικά, στις υπερσύγχρονες τεχνολογικά εγκαταστάσεις μας, και υπόκειται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.

περισσότερα..

quality

Τα Προφυλακτικά Playboy είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες προφυλακτικών, σε όλο τον κόσμο. Διανέμεται ήδη σε περισσότερες από 80 χώρες και διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε διάφορα μεγέθη, σχήματα, χρώματα και υφή, από εξαιρετικά λεπτό έως ένα προφυλακτικό εμπνευσμένο, από το σχήμα κοχυλιού. Το brand Playboy κατακτά με ταχείς ρυθμούς τη θέση που του αρμόζει, ανάμεσα στους μεγαλύτερους κατασκευαστές του κλάδου.

περισσότερα..

products

Το Playboy είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα σε ποσοστό μεγαλύτερο από 97%, που καθορίζει σημαντικά τις τάσεις της ημέρας. Οι εκδηλώσεις της Playboy περιλαμβάνουν από απλές καθημερινές κοινωνικές δραστηριότητες, εβδομάδες μόδας, εκδηλώσεις τέχνης, μέχρι εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ των Καννών.

περισσότερα..

global brand