Διαδικασία παραγωγής – Ποιότητα


Το latex είναι ένα φυσικό, πολύ ευαίσθητο υλικό το οποίο όμως από την ώρα που θα συλλεχθεί έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής, προκειμένου να μεταφερθεί στο εργοστάσιο και να ξεκινήσει η παραγωγή των προφυλακτικών. Οι περισσότεροι κατασκευαστές προφυλακτικών, προκειμένου να συντηρήσουν και να μεταφέρουν το latex στα εργοστάσια κατασκευής, προσθέτουν χημικές ουσίες, κάτι που δεν γίνεται στην δική μας περίπτωση.

Playboy condoms logo


Thailand rubber plantationΗ ποιότητα των προφυλακτικών ξεκινά με το υψηλής ποιότητας φυσικό latex, που μαζεύεται από τις φυτείες καουτσουκόδεντρων στην Ταϊλάνδη. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται δίπλα ακριβώς σε φυτείες καουτσουκόδεντρων. Το φυσικό latex όπως συλλέγεται, μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις μας, χωρίς να απαιτείται η προσθήκη επικίνδυνων χημικών ουσιών, προκειμένου να συντηρηθεί. Τα προφυλακτικά μυρίζουν λόγω των χημικών ουσιών που προστίθενται σε αυτά. Τα προφυλακτικά της Playboy, δεν έχουν καμία μυρωδιά χημικών ή καουτσούκ. Μπορεί κάποιος κυριολεκτικά να μυρίσει τη διαφορά στην ποιότητα, σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές.


 

playboy condoms quality controlΤα προφυλακτικά Playboy δεν περιέχουν λιπαντικό με βάση το νερό, όπως τα προφυλακτικά του ανταγωνισμού. Το νερό πιάνει μύκητες και μέσα σε ένα κλειστό σκοτεινό περιβάλλον, όπως αυτό του πλαστικού στο οποίο εσωκλείονται, αναπτύσσονται και μικρόβια. Για να καταπολεμηθούν, οι περισσότεροι κατασκευαστές, προσθέτουν χημικές ουσίες, όπως η Νιτροζαμίνη, η οποία έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί καρκίνο. Επιπλέον τα προφυλακτικά που περιέχουν λίπανση με βάση το νερό, στεγνώνουν γρήγορα. Αυτό συνεπάγεται, κατά τη διάρκεια του σεξ, το προφυλακτικό να μένει στεγνό με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκδορές, ειδικά στα τοιχώματα του γυναικείου κόλπου. Στις εκδορές αυτές, δημιουργούνται τοπικές μολύνσεις και αναπτύσσονται διάφορα μικρόβια που ταλαιπωρούν τις γυναίκες μακροχρόνια. Σε πολλές περιπτώσεις απαιτείται φαρμακευτική αγωγή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το προφυλακτικό, πρέπει να παραμένει υγρό και λείο καθ’ όλη τη διάρκεια του σεξ. Τα προφυλακτικά Playboy περιέχουν λίπανση από σιλικόνη, που κατασκευάζεται από το ίδιο το φυσικό Latex με το οποίο κατασκευάζονται τα προφυλακτικά μας. Επειδή λοιπόν δεν περιέχουν νερό, δεν στεγνώνουν ποτέ και σας εξασφαλίζουν την μέγιστη απόλαυση. Τα προφυλακτικά Playboy έχουν πάρα πολύ μικρή ποσότητα νιτροζαμινών σε βαθμό που δεν είναι ανιχνεύσιμες. Είναι ιδιαίτερα φιλικά ακόμα και σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα. 

playboy condoms quality testing Από την αρχή της διαδικασίας παραγωγής μέχρι το τέλος, που τα προφυλακτικά συσκευάζονται και σφραγίζονται, εγγυημένα κάθε προφυλακτικό υπόκειται στην ενδελεχή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου. Ο έλεγχος συμμορφώνεται με τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα, συμπεριλαμβανομένου του ISO4074, του ASTM, CNS, και προδιαγραφές WHO. Η παραγωγή γίνεται στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις παραγωγής της ThaiNipponRubberIndustry (TNR) στην Ταϊλάνδη, που αποτελούν ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια κατασκευής προφυλακτικών στον κόσμο. Πλήρως πιστοποιημένοι ΟΕΜ κατασκευαστές με πιστοποιήσεις ISO, CE, FDA και WHO, υπερβαίνοντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Κάθε προφυλακτικό υπόκειται μεμονωμένα σε ηλεκτρονικό έλεγχο.